Våffeldagen

Idag firade Birgitta Brunett både Julafton och våffeldagen. Då det var längesedan vi sågs kom hon en timme tifigare än övriga gäster. Hon började med att öppna sina julklappar. Jag själv fick en härlig påskpresent i form av två inspirerande receptböcker. Därefter ramlade de andra gästerna in allteftersom. Margit, Kristina, Gurli och Gunnel kom med sin chaufför vars namn jag inte kommer på just nu. Däremot kommer jag ihåg att hennes dotter heter Axelina. Sen kom Måns in med sina kompisar Arvid och Matteo som krängde både våfflor och kakor. Patrik var också med denna gången vilket var roligt. Skönt också med lite hjälp med kaffekokning o våffelbakande. Så nu har det kalasats i några timmar och jag summerar med att det blev ett härligt påskigt firande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s