Vår i luften

Idag är det en härlig solig dag och mycket folk kommer till utställningen. De flesta tittar bara men jag har mött en massa trevliga människor. Bland annat en Äldrepedagog som bor här i grannskapet och som även hon har barn på Freinetskolan. Hon och jag bytte telefonnummer och ska uppdatera varandra på jobbfronten. Sen är det så inspirerande möten med andra som skapar och jag har tankar på att börja med annat än fotografi och berättade. Kl. 16.00 packar vi ihop för denna påsken och jag får äntligen ta hem de av jeans gjorda trasmattor som jag köpt. En som ska bli badrumsmatta och en annan som ska pryda hallen. Väverskan bakom är så himla trevlig så det förhöjer känslan ytterligare. Hoppas att ni kan njuta fullt ut på sista lediga dagen. Till ni som är pensionärer säger jag Grattis! Imorgon får ni iofs en kall dag m ev snö här nere i Skåne men sen kommer värmen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s