Idag ska vi på konsert!

Det har varit lite tunnsått med inlägg här på bloggen. Det är för att det varit stressigt och sen skulle jag läsa en kompis bok. Den var väldigt spännande och jag portionerade ut den mot slutet för att få njuta länge. Njutandet fortsätter och ikväll ska vi på konsert och se Miss Li. Måns ska sova över i Bjärred hos kusinerna vilket han längtat efter så det blir roligt för båda parter. Imorgon ska jag på hemlig tripp med mina arbetskamrater så en spännande helg allt som allt. Hoppas ni också har något kul på gång!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s