Rosenblad

Så vackert med blommor och det fina är att de kan vara vackra även när de vissnat. Man kan få väldigt fina och intressanta bilder just då. De här rosenbladen tex fick en vackrare färg när de vissnat. Min förhoppning är att när mitt hår håller på att vissna mot ålderns höst att det får en intressant eller fin kulör. Min mamma fick kritvitt hår redan i 60 årsåldern och hon blev jättetjusig. Får jag inte det så kanske jag förstärker det gråa. Lite svårare är det ifall man blir så tunnhårig att skalpen syns. Men då kan man kanske spraya lite färg i håret och även hårbotten. Eller kan man skaffa en turban. Just nu är det lite hett att vara äldre och cool. Det verkar som att trendsättare fattat att alla åldras. Nu lyfter man fram goda exempel som klär sig individuellt som 90 plussare. Jag tänker att det var ju verkligen på tiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s