Nu är tevespelet ett minne blott

Nu är det utelek som gäller och helt frivilligt. Måns och hans killgäng leker pjätt, tjuv o polis, åker sparkcykel och inlines eller hänger på lekplatsen. Sen framåt 20.00 är det läggdags och inga somhelst problem att sova. Själv håller jag mig inne när det blåser vilket det gjort de senaste dagarna. Blåst är det jag hatar mest i väderväg. Det kan regna, hagla och åska utan att det påverkar mig nämnvärt. Men stark sol i kombination med blåst gör mig aggressiv. Så jag utsätter inte mig och mina medmänniskor för denna risk utan gömmer mig inne. Varför ska det blåsa så jääädra mycket. Hänger väl ihop med vår fördärvning av jordklotet och atmosfären. Tänk vad hemskt att vi alla är delaktiga i detta. Det går till historien men hur blir det då?

Annonser

One thought on “Nu är tevespelet ett minne blott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s